Slappedag

I dag har vi som rubriken antyder inte gjort speciellt mycket, började med att ta sovmorgon till 9, sedan hämta tvillingarna på dagis straxt efter 12, dom liksom lilla M la sig och sov middag medans jag rensade min och makens garderober.
Är det inte helt otroligt, vi bor i ett nybyggt hus på 190 kvm och 8 rok och allt dom kunde åstakomma i garderobsväg va 5 ynka standardgarderober. Vi är ju 6 stycken i familjen så vi har inte ens en varsin garderob, de tycker jag faktiskt e under all kritik. Men någon dag då jag råkar ha några tusenlappar över som jag inte vet vad jag ska göra med så ska jag komplettera med iaf 3 till, synd bara att det går på 4500 kr , är så tråkiga pengar.

En kul sak som hänt i dag va iaf att jag fick mitt efterlängtade paket från Perlan living, superfina grejer och en fantastisk service, där kommer jag garanterat handla fler gånger!

Nu ska jag gå och knyta mig,maken jobbar sista natten sedan har han 7 underbara veckors ledighet framför sig, ska bli så skönt, mest för honom som får sova på nättern men även för mig.

Gonatt

Sovmorgon

Tänk vad en sovmorgon kan göra mycket.
Lilla M har sedan vi kom hem från sjuhuset vaknat en gång per natt för att äta.
I natt var klockan bara 2 då hon vaknad så jag tänkte att jag försöker stoppa i nappen i stället för att ta över henne till mig för mat, o tro det eller ej men hon somnade om bums och sov sedan till kvart i 6!!  Somnade sedan om till 8:30 då hon åt igen och somnade om, sedan vaknade hon kl 10:30, tänk om alla nätter vore såhär.
Nu har jag o lillan varit och hämtat tvillingarna på dagis och lagt dom för middagsvila så nu ska hon få sig en slurk med för hon ser allt lite trött ut igen!

Funderar på att åka bort till en gamal arbetskamrat senare för att hämta 2 tröjor vi glömde där då vi var och hälsade på för någon vecka sedan och även höra om hon hade någon ståbräda vi kunde få låna på semesern.
Sålde tvillingvagnen för någon vecka sedan då vi endå inte får plats med både en tvillingvagn och en liggvagn i bilen samtidigt då O sitter därbak. Men på semestern kan det ju ibland bli långa dagar så jag funderar på om vi skulle ta med Brio Racern och sätta en ståbräda på den så vi har lite backup ifall de små 3 åringarnas ben skulle strejka.
VI får se, det drar lite i shoppingtarmen nu då makens lön trillat in också, o då e det bäst o shoppa innan den e slut:)

Nä nu ligger lilla M i soffan o gosar in sig i kudden, ska lägga henne en stund.

Kram

över för den här gången

Ja så var midsommarhelgen över för dehär gången. Vi packade husvagnen och drog i väg redan på torsdagen mitt på dagen. Ställde in GPSen på Mullsjö och en par timmar senare anlände vi den provisoriska campingen i Nyhem.
Es föräldrar var redan där så dom hjälpte till att få upp markisen och vindskyddet så gick det lite snabbare, för med 3 små barn under 3 år så kan det allra lättaste dra ut på tiden:)
Senare på kvällen var vi på kvällsmötet och sedan var klockan slagen för de små i familjen så vi gick tillbaka till husvagnen.

Midsommaraftonens förmiddag spenderades först i den lokala godisfabriken och sedan med en tripp till Jönköping för lite inhandling av mat till grillningen senare på kvällen. vid halv tre var det dans kring midsommarstången, E och A följde med farmor för att dansa medans vi andra satt kvar på bänken, men det tog inte många minuter förrens dom var tillbaka dom med, lille E hade blivit ledsen och ville inte alls dansa små grodorna, stackarn.
Klockan 16 var det dax för barnmatiné, det var kören JOY från jönköping som hade satt upp en musikal, jätteduktiga var dom.. Åkte sedan bort till Es päron och grillade och återvände till vår husvagn igen vid tiotiden med 3 trötta barn.

Lördagen var lugn, barnen lekte på lekplatsen medans vi vuxna satt o småfrös på bänken, på eftermiddagen uppträdde 2 jätteduktiga barn, Alice och Dennis, det gillade iaf lilla E, han nynnade med o klappade händer, medans lille A hade lite för mycket spring i benen så han och pappa gick ut.

Söndagen gick åt till hemfärden och eftermiddagen tillbringades mestadels i soffan, E, A och stora E spelade Guitar Hero medans jag o lilla M småslumrade i den andra soffan.
Senare på kväällen lyxade vi lite med Thaimat för att fira vår 7 åriga bröllopsdag, inget avancerat men man kan inte begära så mycket mer med 3 små barn och ingen barnvakt, stora killen e ju hos mormor men hjälper ju föga:(

Tyvärr inga kort då jag helt glömde att ens ta upp kameran ur väskan.

Hoppas ni handra haft en bra midsommar

Gästrum eller inte?

Ja de e frågan, är det bra att ha ett gästrum eller är det bara något som kommer stå oanvändt större delen av året?
Min släkt bor långt från oss och vi har även bekanta som gör det och behöver således sängplatser då de kommer och hälsar på. För tillfället har vi en stor luftmadrass vi blåser upp, visst den funkar men hur kul e det för gästerna, har inte sovit på den själv men misstänker att komforten inte är som på ett hotell direkt.
På nedervåningen har vi 2 sovrum, ett mindre som är kontor och ett större som i dag är lekrum, nu är alltså funderingrna att vi ska ta bort lekrummet och dela upp dem så barnen har dem i sina rum på övervåningen och istället gör ett gästrum av detta rummet men vi bara velar:(
Så vad tycker ni? Bilderp å lekrummet ser ni om ni scrollar ner lite.
Är det nu så att ni tycker det skall inredas som gästrum så ge gärna förslag på möblering

Ska ta tag i tvätten nu som hänger överallt, vart tog det fina vädret vägen som gjorde att vi slapp torka tvätten inne?

Ha det gott

RSS 2.0