E´s rum

Äntligen kommer de utlovade bilderna från E`s rum
E och A har sina rum i ena enden av övervåningen. Dom har lika tapeter fast i olika nyanser av blått, och möbleringen e så gott som spegelvänd.
image17
Här sover lille prinsen:) sängen har vi köpt på blocket och väntar nu bara på att någon ska få tummen ur och måla den vit, vi får se vilket år det blir...sänglampa ska också upp men inväntar en lite lugnar ålder först bara, annars finns risken att den antingen används som discobelysning eller rivs ner tyvärr.
image18
Har ändrat något med inställningarna på kameran så bilderna blir väldigt suddiga tyvärr, o nu hittar jag inte hur man ställer in den rätt igen:( Hyllan är från IKEA och flygplanshyllan kommer från en liten inredningsbutik som tyvärr inte finns längre. Är jättenöjd med hyllan och tycker verkligen den gör så mycket för rummet.

Det får räcka för denhär gången, inget roligt att lägga upp bilder då dom inte e bra, får lusläsa instuktionsboken till kameran i helgen o se om jag kanske kan återkomma efter helgen med bättre bilder.

Trevlig helg

Hemma igen

Ja då e vi hemma igen efter at ha flängt runt i påsk.
Började med att fira påsken uppe hos mamma 90 mil härifrån. Där gottade vi oss i det fina vädret, åkte skoter och O lärde sig även att själv åka lift och ta sig ner för backen, duktig kille, han e ju trots allt bara 6 år och det är andra gången han åkte.
På tisdagen packade vi åter igen in oss i bilen och drog vidare mot stockholm och min barndomskompis E med familj. Onsdagen tillbringades i stora stadens inredningsaffärer, vilket kanske inte barnen tyckte var allt för kul men ibland måste barn få ha tråkigt ;) 
Redan torsdag morgon drog vi vidare igen, stackars E, P och lilla L var väl helt slut efter vår invation, för det första var våra barn trötta o hade lite hemlängtan efter att ha varit borta i nästan en vecka o sen går det ju inte att frångå att det är skillnad på att ha ett barn och 4. Lovade iaf att nästa gång vi kommer försöker vi att få barnvakt och tar bara med oss lilla M så vi kan få ta det lite lungt, eller vad säger du E? :)

Nä nu ska jag slänga in en tvätt och dra en sväng med dammsugaren, lilla M försöker somna så man får ta tillvara på tiden.

Har ju börjat visa lite bilder från vårt hem, näst på tur e E och A sovrum, så håll utkik!

Kram

RSS 2.0