Vårt nya hus utifrån

Vårt nya hus utifrån
Så var det redan fredag och inte vilken fredag som hellst utan sista fredagen i vårt gamla hus, känns lite både och faktiskt. Samtidigt som det känns helt underbart att få flytta till ett helt nytt hus med mer än dubbelt så stor boendeyta, som vi så väl behöver så känns det lite konstigt att någon annan ska bo i VÅRT hus! Men det som känns extra bra är att de som köpt huset är så jätegulliga och garanterat kommer ta väl hand om det:)
Fick iaf lagt in en bild av vårt nya hus, fönstret nere än vardagsrummet och dörren är altandörren i köket, på ovanvåningen är det E och As rum. På andra sidan huset är garaget.
Nu är ju huset omålat och vi har ännu inte enats om viken färg vi ska ha det, tror vi är eniga om att det sak va grått men jag vill ha röda knutar och mannen vita så vi får se vem som vinner. Jag tycker det är snyggt med vita men tycker att röda ger ett lite varmare intryck.

E&As rum

E&As rum
Läste inne på ett forum ang hur man inrett sina barn rum, och la in denna bilden på killarnas nuvarande rum. Nu har vi ju bara en vecka kvar i detta hus innan vi flyttar in i vår husvagn. I husvagnen kan man ju inte inreda så mycket men sen ska här inredas!!!!
En hel massa tid går just åt till att fundera över hur jag vill inreda alla 3 killarnas rum, har bestämt mig för att köpa basmöblerna på IKEA men att sedan lägga lite mer krut på inredningsdetaljer så som gardiner, kuddar och mattor så han ni förslag på snygga inredningsdetaljer för barnrum så hojta.
Var förresten till nya huset förra vecka för att se så kaklet hamnar på rätt plats o så som vi tänkt oss och passade då på att ta lite bilder, ska se om jag får upp dom senare i kväll kanske.

Ha det gott

Så har då även jag en blogg...

Jag som lovat mig själv att inte skaffa en blogg har fallit för frestelsen.
Har varit inne och läst andras bloggar ganska länge och tyckte det kanske var dax att fixa en egen iaf.
Här kommer jag skriva om lite allt möjligt, mestadels blir det väl om våra 3 barn, mitt scrappande och om vårt husbygge.

Ha det gott så länge //Linda

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0