över för den här gången

Ja så var midsommarhelgen över för dehär gången. Vi packade husvagnen och drog i väg redan på torsdagen mitt på dagen. Ställde in GPSen på Mullsjö och en par timmar senare anlände vi den provisoriska campingen i Nyhem.
Es föräldrar var redan där så dom hjälpte till att få upp markisen och vindskyddet så gick det lite snabbare, för med 3 små barn under 3 år så kan det allra lättaste dra ut på tiden:)
Senare på kvällen var vi på kvällsmötet och sedan var klockan slagen för de små i familjen så vi gick tillbaka till husvagnen.

Midsommaraftonens förmiddag spenderades först i den lokala godisfabriken och sedan med en tripp till Jönköping för lite inhandling av mat till grillningen senare på kvällen. vid halv tre var det dans kring midsommarstången, E och A följde med farmor för att dansa medans vi andra satt kvar på bänken, men det tog inte många minuter förrens dom var tillbaka dom med, lille E hade blivit ledsen och ville inte alls dansa små grodorna, stackarn.
Klockan 16 var det dax för barnmatiné, det var kören JOY från jönköping som hade satt upp en musikal, jätteduktiga var dom.. Åkte sedan bort till Es päron och grillade och återvände till vår husvagn igen vid tiotiden med 3 trötta barn.

Lördagen var lugn, barnen lekte på lekplatsen medans vi vuxna satt o småfrös på bänken, på eftermiddagen uppträdde 2 jätteduktiga barn, Alice och Dennis, det gillade iaf lilla E, han nynnade med o klappade händer, medans lille A hade lite för mycket spring i benen så han och pappa gick ut.

Söndagen gick åt till hemfärden och eftermiddagen tillbringades mestadels i soffan, E, A och stora E spelade Guitar Hero medans jag o lilla M småslumrade i den andra soffan.
Senare på kväällen lyxade vi lite med Thaimat för att fira vår 7 åriga bröllopsdag, inget avancerat men man kan inte begära så mycket mer med 3 små barn och ingen barnvakt, stora killen e ju hos mormor men hjälper ju föga:(

Tyvärr inga kort då jag helt glömde att ens ta upp kameran ur väskan.

Hoppas ni handra haft en bra midsommar

Kommentarer
Postat av: Miian

Hej babe!

hoppas allt är bra,din blogg har försvunnit bland mina favoriter,men nu e du på plats =)

Grejen e den att Lowa är bortplockad ur systemet på nåt vis,så det måste göras om från början via olika handläggare.

Den som tar emot samtal,har inte behörighet för det utan det ska gå hela rundan,vilket kommer ta tid,men det är ju så jädrans irriterande!!!!!

Kram

2008-06-25 @ 12:02:00
URL: http://miian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0