Altan och Kontor

Nu var det länge sedan jag skrev igen, har varit fullt upp!!
Stora E har byggt altan på ena sidan av huset, vi ska ha altan även på kortsidorna vid köksutgången och mellan garaget och huset men det får vänta, huvudsaken vi har utanför vardagsrummet där vi har utemöblerna.
Förra sommaren satt vi inte ute mycket alls då det var så bökigt att behöva sätta på sig skor varje gång men gick ut genom dörren, så altan var första prioritet i år (bilder kommer senare)
Sen har vi även hunnit lägga stengång fram till huset, gräva ut för husvagnsparkeringen och gjort en rabatt, så på latsidan har vi definitivt inte legat:)
Mitt uppi dett har vi haft magsjukebesök i familjen, som tur var inget långvarigt. A har även en välldig host och astman gör sig påmind, även lilla M låter lite pipig så i dag 10.50 ska vi till barnmedicin för att kolla upp henne också.

Slänger in en bild på kontoret, som vanligt ganska dålig kvalitet på bilden men jag försår inte vad som hänt med kameran, har varit jättenöjd hittills men nu blir korten inte alls bra längre, frågan e bara varför?

image20

Ha det

Kram Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0