Ommöblering på hög nivå

I dag har vi gjort slag i saken börjat på den stora ommöbleringen.
Som jag nämt tidigare så tycker jag inte något av rummen i huset känns riktigt färdigt, detta beror bla på att vi tex inte sover i det rum i "ska" sova i och att Moas rum inte är tapetserat i en vidare flickig färg, vilket gör att vi måste tapetsera om innan hon kan flytta in.

Det vi hunnit med i dag är iaf att vi röjt ut allt ur lekrummet på nedervåningen och flyttat in och delat upp det i barnens sovrum. I lekrummet bor numera vi föräldrar och Moa, det sovrum vi haft där uppe som sedan ska bli Moas rum är förn'rvarande tomt, men i morgon ska en dubbelsäng in i väntan på att tpetseringen tar fart. Min mamma kommer nämligen till oss och blir kvar i runt 1½ månad så då får hon ta det rummet.

Sen har vi även hunnit städa Oscars rum, jag förstår ärligt inte hur man kan få till det så stökigt i ett rum.
Vi kan städa ena dagen och nästa ser det lika dant ut igen. Han är en samlare utan dess like, så fort man närmar sig papperskorgen kommer han flygande för att se vad det är man slänger. För någon vecka sedan kom han hem med 2  Möjlkförpackningar modell större, ni vet sånna dom har i Bamba. Har inte ens fått röra dom inna men i dag fick vi äntligen övertalat honom att det var dax, det ser ju ut som en soptipp där inne, 1-0 till mamma:)

Nä nu är barnen helt vilda av allt socker dom fått i sig av lördagsgodiset så det är dax att rycka in....

Återkommer med bilder



Kommentarer
Postat av: mamma russin

haha.. grattis till vinsten över mjölkpaketet..:) oj, stor projekt på G.. vänta med spänning på foton..:) du verkar ha det så mysigt hemma...:)

kramis

2008-11-16 @ 15:58:10
URL: http://enburkrussin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0