Helgen

Har blivit dåligt med uppdatering i helgen, blir lätt så när vi alla är hemma.
Under dagen är det fullt upp och på kvällen orkar man inte.

Men vi har iaf fått gjort lite.
I lördags var det fint väder och ganska varmt så vi började på förmiddagen att röja lite i garaget för femtioelfte gången.
Tänk att det kan bli så mycket skit i garaget, visst vi samlar på oss allt som ska sorteras och slängas i garaget så det gör ju att det ser lite rörigt ut men allt annat, ligger alltid e en salig röra.
Nu är det lite bättre ordning iaf, inte helt 100 men vi kan inte göra så mycket mer innan vi isolerat färdigt.

På eftermiddagen fick vi ett ryck o byggde ett litet staket på ena kortsidan av altanen, vi hade köpte hem virke och allt men har fram tills dess tvekat lite om det skulle bli bra.
Men det hade vi ju inte behövt, det blev kanon!!
Eftersom vi bor i ett helt nybyggt område är det väldigt kalt överallt, alla ser allt man gör liksom för det finns inga höga häckar, stora träd eller liknande.
Inte för att detta gör någon stor skillnad i sig men det känndes endå ltie mer "ombonat" och avskillt från gatan.

Ni får bortse från rabatten framför som fått stryka på foten



I går hade vi besök av M och F och deras 3 godingar. M som är 2 ½ och deras tvillingar T & A som är bara 1½ månad äldre än Moa. Jättetrevligt var det, även om det inte blev många minuter vi kunde sitta och njuta.
Men vad kan man begära när det är 7 små som springer runt:)
Eller ja 6 små, Oscar räknar jag inte som så liten längre men han kräver ju sin uppmärksamhet på andra sätt.

Klockan blev väl runt 20 när dom for hem så då passade vi på att åka samtidigt och lämna Sharanen som ska på service i dag så slapp vi dra upp alla och åka iväg i dag på morgonen.
Det är stora servicen den ska in på, hoppas nu bara dom inte hittar en massa annat som behöver åtgärdas, servicen i sig är nog dyr!!!

I dag hade vi lite planer på att åka till Lek och Buslanden med gubbens syster och hennes 2 barn men tyvärr var hennes flicka lite febrig så det blev inställt och sjävl tycker jag inte det är så kul at åka "själv".
Så vi har sett lite film på förmiddagen.
Solen skiner och det ser riktigt skönt ut ute men när man väl kommer ut så är det inte lika gott längre:(

Så vid 11 såg det ut såhär i köket.



Och en halvtimme senare såhär



Det blev kladdmuffins med lite grädde och en halv vindruva på toppen, alla åt med god aptit vill jag lova, utam Moa, hon bara ruskade på huvudet, tokunge:)

Vad vi ska göra i eftermiddag vet jag inte, funderar på att ta en promenade med alla barnen  till någon lekplats och samtidigt smita in på vår lilla inredningsbutik  och se om de har någt skoj, men vi får se.

Nu ska nog tvättmaskinen få jobba lite...

Krma

Kommentarer
Postat av: Speja

Det där såg ju mumsigt ut. Kan du ta med dig barnen in i inredningsaffär? Svettigt värre, tycker jag;)

2009-04-20 @ 15:19:09
URL: http://spejasprov.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Vad bra det blev med staketet! Snyggt. Visst är det otrolgit det där med garage och grejer. Vårt är fullt med skräp och annat i en enda röra. Mets är det sambon som samlar på sig och inte orkar åka iväg med till tippen men det är svårt det där för jag låter han ha garaget lite som sitt. Dessutom har jag nog med att hålla lite i ordning inomhus. Hela vår garageuppfart är full av bråte som ska åkas iväg med nu. Vi lightstädade garaget för några dagar sen... Kladdmuffinsen såg väldigt goda ut:)

2009-04-21 @ 10:34:28
URL: http://hilajns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0