Avundsjuk?

I torsdags lämnade vi Örebro för att försöka komma undan regnet, gick väl sådär kan man väl säga, hamnade i Lidköping på en om möjligt ännu blötare och geggigare camping.
Frågan var liksom om det var någon idé att ta på sig stövlarna eller om det var lika bra att bara kavla upp byxbenen och fortsätta glida runt i foppatofflorna.

Försökte oss på att äta ute då vi trodde det värsta regnvädret dragit förbi, gick väl sådär, mitt i middagen öppnade sig himlen igen och det fullkomligt vräkte ner.
Resten av kvällen spenderade vi sittandes inne i husvagnen, var inte ens någon idé att försöka sig på några utomhusaktiviteter.

Tidigt på fredagsmorgonen kopplade vi på husvagnen och styrde den hemmåt, årets husvagnssemester var slut!

Trots allt regn har vi endå haft en bra semester, höjdpunkten var förståss att få träffa mammarussin och hennes familj, men även Gustavsviks bad var en upplevelse, både för oss och barnen, dit kommer vi absolut att återvända!

Men så var det detdär med städning av husvagn då man kommer hem, inte fullt så roligt som att packa den innan avresa.

Tog oss iaf i kragen direkt då vi kom hem och började tömma, tog väl en par timmar och resultatet i tvättstugan blev detta





Regnkläder, jackor, kläder, sängkläder och handdukar i en salig röra, och allt ska tvättas, i skrivande stund har vi tvättat 7 maskiner och 5 återstår, överlever vår tvättmskin det här så överlever den allt:)

Inga smickrande bilder för vår tvättstuga men detta blir sviterna efter en veckas vistelse i husvagn för 7 personer.

Hoppas ni andra har fått besök av det vackara vädret ni med, nu ska vi grilla

Kram

Kommentarer
Postat av: ♥ Mamma Russin

hej gumman...:)



oj oj oj.. vad tvätt.. nu skaulle du haft en tvättstuga, en sådan som finns i hyreshus.. tråkigt att ni hamnade i sådans regnväder..



det var rätt skönt att komma hem med va?? kramrkam söta...

2009-08-01 @ 22:46:47
URL: http://enburkrussin.se
Postat av: ♥ Mamma Russin

hej hej..:)



åhh ullared.. så roligt.. men tyvärr tror inte vi kommer än.. Nu kommer teensen hem idag.. imorgon åker lo på ridläger.. sonen kommer vara hemma och han är inte sugen på ullared, hihi...



men jag vill se kort på alla dina fynd vännen.. :)



kramkram

2009-08-02 @ 13:49:54
URL: http://enburkrussin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0