Julen del 2

Tänk att det ska vara så svårt at få lite tid över, i går kom ju mammas gubbe med tåget så då blev det till attt ordna lite fika o så när han kom och sedan bar det av för lite shoppping. Hade lite planer på att köpa en ny micro men hittade ingen som vi kännde var helt 100, jag är inte beredd att lägga 2500 för en micro bara för att den har crispfunktion liksom.
Jaja den gamla funkar fortfarande så vi har ingen brådska.

Kvällen spenderades hemma med god mat och en massa fina fyrverkerier att titta på efter att barnen somnat.
Moa, Elliot och Alexander är inte några stora fan va raketer så vi höll oss inne mestadels under kvällen för att inte skrämma upp dem. En lite sväng gick vi iaf ut innan dom skulle gå och lågga sig. Mammas gubbe hade med sig "ufon"
Ser ut som stora plastpåsar som man tänder en liten grej under så dem flyger iväg, det gillde barnen.
Sen kom grannen ut och hade tomtebloss med sig så vi blev stående på deras uppfart en bra stund och prata medans barnen tände tomtebloss.
De 3 minsta barnen somnade vid 21 och Oscar som promt skulle va vaken till tolvslaget däckade i soffan vid 22:)
Vi andra skålade in det nya året ut tittandes på alla raketer och gick sedan och lades oss, som småbarnsföräldrar kan man ju inte vara vaken hur långe som hellst, varnen tar ju inte sovmorgon bara för att en själv varit uppe och rumlat halva natten...

Nu var det ju inte dethär jag skulle skriva om egentligen, det var ju resten av julen..
Efter middagen la vi fram alla julklappar (som tomten varit och lämnat medans vi sov:) under granen och straxt där efter knackade det på altandörren och där var han, tomten med det långa skägget, den onda ryggen och dom gamla ögonen som Alexander skulle beskrivit honom.


Bilder på den enorma julklappshögen under granen kommer förhoppningsvis i morgon, denna bilden tog 15 minuter att ladda upp *suck*

Tomten kom iaf med 2 paket till varje barn, resten hade han ju redan lämnat innan pga sin dåliga rygg:)

Nu väntar sängen, ska jobba 12 timmar i morgon..

Återkommer med del 3:)

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0