Bokat resa

Äntligen har vi fått tummen ur, har ju funderat länge på om vi skulle boka en resa till hösten och nu äntligen är det bokt!

Funderade ju först på att åka två veckor till Thailand och då bara ta med oss Oscar och Moa, Elliot och Alexander skulle då få semestra uppe hos min mamma och åka skoter.
Men efter ltie funderande så kännde det inte så bra, visst för deras del är ju skoteråkning minst lika roligt som att bada men det känndes endå inte skysst.

Så vi tänkte om och nu har vi istället bokat 2 veckor till Alanya Turkiet i slutet av augusti, hoppas bara det inte är föör varmt som många säger att det kan vara då. Kan bli lite jobbigt om det är 40 grader varmt ute i 2 veckor med 4 barn men jaja, vi får väl bo i havet:) Det ska bli skönt iaf, det blir ju ingen riktig semester i den bermärkelsen att man kan sitta o lata sig i solstolen  men endå skönt att komma iväg ltie allihopa.
Försöker desutom startat en övertalningskampanj med min mamma och hennes gubbe för att dom ska åka med men vi får väl se hur det går...





Nu ska jag fortsätta tvätta:(

Hej så länge

Kommentarer
Postat av: Miian

oh va härligt!

Strong att "våga" åka med "alla" kidsen.

En annan nojjar över en liten.

haha.



Allt bra hos er ida?

Kram

2009-03-16 @ 20:18:51
URL: http://miian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0