Lördag

Underbart väder i dag med, kanske inte lika som i går men endå godkännt.

Åkte iväg och hängde på låset för att köpa markis i morse, kände att nu var det verkligen dax. Hade markis i förra huset men har de första två åren i detta huset försökt med två olika parasoller men dom håller verkligen inte för någonting så i dag var det ingen återvändo.
En 3,6 meters markis i mörkblått blev det, tur man har stor bil, fick in nästan hela!

Passade även på att köpa present till Oscars klasskompis E som ska ha 8 årskalas i morgon, blev ett spelande och pratande hopprep, hoppas det ska passa, tycker det är lite svårt att köpa presenter till barnens kompisar då man inte känner dem och inte vet vad dom gillar.

Väl hemma blev det endel svärande från gubbens sida innan markisen var uppsatt men fint blev det, så nu hoppas vi bara det fina vädret håller i sig!



Ni får tänka er resten av dynorna i stolarna, barnen har dynförbud för tillfället:) därför finns det bara 2 dynor framme.

Eftermiddagen har vi spenderat i trädgården, fixat och donat lite men mest bara varit.
Fick tagit endel bilder på kottarna, fortfarande ingen systemkamera inhandlad men ja man ser ju vad dom föreställer iaf:)

Här är Elliot redo för lite spring i vattenspridaren hos grannen:)



Alexander, ser lite lagomt lidande ut då morsan ska ta kort


Hela bunten samlad för lite fika i gräset



Nu ska vi äta pannacotta, MUMS!!

Hoppas ni andra haft en lika fin dag, Kram

Kommentarer
Postat av: HUSnrNIO

Vad fitn det blev och så skönt med en markis. Vill ha både på framsidan och baksidan hos oss så man inte behöver dra ner de där fula persiennerna och stänga in sig. Tyvärr är det som med mkt annat just nu, pengar som saknas och annat som prioriteras högre. Så fina de är alla fyra barnen. Ha en trevlig söndag.

2009-05-03 @ 08:35:04
URL: http://hilajns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0