Lugn dag

E det minsta man kan kalla det , än så länge iaf.
Tvillingarna röjer runt på dagis, så det är bara jag lilla M och stora kille  hemma i dag.
Vi har hittills spenderat dagen i soffan, det enda vettiga jag bidragit med är att sätta igång en tvättmaskin och torkat av bordet efter fukoosten, men disken står fortfarande på bänken och väntar på att komma in i diskmaskinen.

Men jag tycker faktiskt vi förtjänar att ta det lugnt efter gårdagen, det blev verkligen en heldag!
Tog bilen till pendeltåget som gick in mot stan kl 10.15, väl inne i stan tog vi spårvagnen mot Järntorget där vi var in och bytte en body på Villervalla. Fyllde sedan på alla hungriga magar med lite lunch på Buger King.
Spårvagnen tog oss sedan vidare mot Linné platsen där vi hoppade av och gick till den stora lekplatsen uppe vid pliktan.
Där fick barnen leka av sig innan vi åter igen tog spårvagnen mot "Torget" där vi tänk möta upp deras kusiner för att leka i deras lekland men dom hann inte dit så då hoppade vi på bussen som tog oss till tåget och sedan hem igen:)

Ja som ni försår, allt detta åkande tog oss i princip hela dagen, men barnen var nöjda, dom tjatar ofta att dom vill åka pendeltåg och spårvagn och i går fick vi då stillat deras längtan, för ett tag iaf:)?


Problemet är ju bara att vi vuxna som inte tycker det är riktigt lika spännande att åka tåg och spårvagn skulle ju helst av allt bara vilja lägga oss på soffan då vi kommer hem, men si det går ju inte med 4 vildbattingar som ska ha fortsatt underhållning i 3 timmar till innan johnblund kommer, jaja vi somnade iaf ovaggade i går allihopa.

Avslutar inlägget med en lite ekorre som var så tam så den tom kom upp i knät på min man, här sitter den och mumsar på Ms kex


Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0