Hatar bilar!!!

Tänk om man bott mitt i stan, jobbat hemmifrån, haft en billig mataffär runt hörnet, släkt och vänner i kvarteret och inte haft husvagn DÅ skulle jag sålt bilen och aldrig mer köpt en ny!!!
Vår stora familjebil har lagt av, den är inte ens 4 år och det går inte att få liv i den, trodde batteriet lagt av då vi haft bildörrarna öppna så länge för att städa den men nä, det går inte ens med startkablar, den bara tjuter, troligtvis från någon elektrisk låda i motorn?
Så i dag kom svärföräldrarn med sin lilla Clio så vi kan låna den då dom reser utomlands nästa vecka, men ni förstår ju själva att ekvationen inte riktigt går ihop, en liten Clio med 4 barn, varar 3 med bakåtvända bilstolar.
Går INTE!!! Så i dag då vi kulle åka och handla fick vi inhysa O hos en kompis, sätta tvillingarna på frammåtvända stolar och M i sin autobaby, vi vuxna där fram.
Det måste sätt ganska roligt ut då vi lastade ut 3 ungar från baksätet ur den lilla bilen. Sen att man i princip inte får plats med mer än 2 kassar i bagaget e ju en annan sak..

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0