Helgen

I går förmiddag for vi en sväng för att hitta present till Oscars kompis N som fyllde 7 år i går. Fick bli ett par miniskidor och ett spel, nu hoppas vi bara att det kommer snö på onsdag och torsdag som det är lovat så han får användning för dem, annars får han sitta inne och spela spel istället:)

Vi passade på att röja här hemma medans han var på kalaset, de låter kanske konstigt men det är en väldigt skillnad på att bara ha 3 barn hemma istället för 4, vi fick röjt hela undervåningen och dendär stackars julgranen som fortfarande stod kvar ute på altanen fick åka iväg till komposten, lär väl få åka iväg med den någonannan stan men den får mellanlanda där tillsvidare.

Hade lite förhoppning om att slippa kliva upp kl 6 i dag så vi höll barnen uppe en timme längre än vanligt, funkade ganska bra, hörde dom på övervåningen vid 7 först i morse, det tackar vi för!!
Man blir helt seg av att kliva upp kl 6, 7 dagar i veckan.

I dag har vi varit på plattvjakt, vi må va dom enda som inte har plattv  i vardagsrummet men vår tjocktv fungerar ganska bra fortfarande så har inte sett något behova innan.
Kikade runt både på Elgiganten, Siba och Expert men hittade väl egentligen ingen som vi kännde Wow för, så vi åkte hem tomhänta.
Jakten får fortsätta en annan dag, tillexempel en dag utan barn....

Blev slapp mat med pizza i dag, skönt ibland att slippa stå vid spisen.

Började på en lite ommöblering här nere efter maten men kom liksom inte så långt, vi har en bänk i tvättstugan som nu fått flytta in i Moas rum tillfälligt, hon ska ju få en expedit bokhylla då hon väl bestämt sig för att sova hela nätterna men i väntan på det få annan shopping gå före.
Har lite planer på att köpa mer köksskåp till tvättstugan för att få mer förvaring, frågan är bara hur man ska organisera det. Har en väg på c:a 2 meter där vi ska få plats med så mycket förvarign som möjligt för upphängning av jackor, skoställ och gärna backar eller liknanade för vantar och mössor, detta får gärna vara bakom dörrar så man slipper se eländet. in lätt detdär med förvaring, vi har bott i shuset i snart 2 år och har haft jag vet int ehur många olika varianter men inget som kännts helt 100.
Får ta mig en runta på www.ikea.se och se om man kan hitta någobra.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0