Camping o goa vänner

Här går man och fixar sig ett mobilt bredband och sen använder man det nästan inte, men det måste väl vara ett tecken på att man har fullt upp med annat roligt.

Kom hit i lördags kväll och han precis få upp tältet innan regnet kom, hade tänkt vänta med det till i söndags men i det läget känndes det som rätt beslut att få upp det.
Inte roligt när det kommer 4 blöta barn med regnkläder annars, man vill inte gärna ha in dom i husvagnen då om man säger så.

I Söndags fm mötte vi upp Mamma Russin och halva hennes familj i Marieberg, jätte kul att äntligen få träffa dem, så gulliga och så lättsamma, känndes  som vi alltid kännt varandra. Strosade runt en sväng ock kikade i butiker men våra barn var inte riktigt på shoppinghumör så dom spårade ganska snabbt ur och gubben fick ta med dem ut.
Kombinationen att ena natten sova lite halvbra sittande på ett tåg och sedan gå och lägga sig kl 12 natten efter och vakna 7 var inget bra kan man väl sammanfatta det.
Vi bestämde iaf att dom skulle komma bort och grilla med oss borta på campingen senare på kvällen.
Killarna kunde röja av sig ute på campingen och vi vuxna fick lite tid för att prata och Moa och Stina kunde leka i tältet, så söta ihop.
En jättemysig dag helt enkelt, tack vare familjen Russin.

Stina och Moa äter korv



I går spenderade vi nästan hela dagen inne på äventyrsbadet, jättefint och roligt badland för alla åldrar.
Många roliga "atraktioner", givetvis var jag och gubben tvungnat att prova den stora "forsen" men gud, jag gjorde det en gång, men ingen fler, var het mörbultad efteråt:)

I dag har vi varit på shoppingtur med MammaRussin och Stina.
Dom hämtade upp oss vid 10 och sedan for vi för att shoppa på Kavat outlet, tyvärr hade dom stängt och öppnade inte förrän 14 så vi for en sväng till ett varuhus jag aldrig varit på titigare,MEGA. Kanske inte var det hetaste modet på allt men jag hittade regnställ med byxa och jacka både till Moa och Oscar för 149kr styck och sedan 4 par strumpor till Moa för 10 kr, precis vad vi behövde!
Efter det åkte vi med hem till dom, tjejerna fick leka av sig och vi gick husesyn, lika fint som jag föreställt mig!

På Marieberg i Söndags fastnade Moa stenhårt för Stinas fina vagn, hon tyckte det vart hur snygg som helst och hade kunnat ge vad som helst för att få en lika dan. I dag hittade hon en ny "snygging" som Stina hade, nämligen hennes Matstol:)



Moa och jag blev även bjudna på god lunch som Stinas pappa tillagat, hemmagjorda köttbullar, bloccoli och goacamole (stavning?), jättegott, och jag som inte ens äter avocado annars, 5 stjärnor till kocken!!

Efter ytterligare lite lek och blöjbyte bar det av ut igen, nu med siktet än en gång inställt på Kavat outlet, men ingen av oss hade tänkt på att kika på dörren och när vi svängde in på parkeringen och ser att affären inte heller nu är öppen tittar vi lite närmre och ser att det är sommarstängt till den 6/8, så det blev inga skor inhandlade men nu har vi ju ytterligare en anledning till att snart komma tillbaka:)

Åkte vidare mot Marieberg istället och där fick vi båda lite shoppat, ett turkost och vitt linne till mig och ett par vita tights till Moa fick följa med oss hem.

Tack för en mysig dag tjejer!!

I kväll har vi mest tagit det lugnt, grillat, "städat" husvagnen och fixat lite.
Hade lite otur med en packning i går så det blev ett litet läckage inne i husvagnen då vi skulle sätta på kranen men gubben fick det fixat i dag, skönt, man blir ju alltid lite orolig när det gäller husvagnar och vatten.

Nu ligger alla barnen och sover och vi vuxna sitter och myser i tältet med terassvärmen på och tända ljus.

Hoppas ni haft en bra dag, Kramkram


Kommentarer
Postat av: ♡ MammaRussin

Tack själv gumman.. Tycker fortfarande att Oscars förslag är bra, hihi..



Ses sedan på stan..KRAMAR

2009-07-29 @ 11:32:05
URL: http://www.enburkrussin.se
Postat av: Dorothéa - Tvillingmamma & Gravid

tack.

haha ja det är inte lätt med alla gravid magar överallt =P

haha

2009-07-29 @ 20:01:59
URL: http://theans.blogg.se/
Postat av: Frida

Campa är kul i måttliga mängder hihi... Hoppas att eran fortsatta semester blir underbar. Hälsa Russin från mig.

Pussar<3

2009-07-30 @ 20:24:38
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0