I väntans tider

Jag något kul har vi alltså gjort i helgen, och det roliga för vår del är att vi har blivit med nya husvagn.
Gick många och långa varv runt i mässan på lördagen, började i Adria montern, och han kika på alla möjliga märkencoh modeller innan vi straxt innan 17 på eftermiddagen åter igen återvände till Adria och där la en beställning på en ny vagn.

Kanske inte säger er så mycket men det blev iaf en Adria 743 UT -10, en vagn med 8 sovplatser, golvvärme, ugn, stort kylskåp och lite annat roligt:) Det bästa av allt är dock att jag och maken slipper bädda ner U-gruppen varje kväll utan hädanefter har vår alldeles egna dubbelsäng längst bak i vagnen.

Eftersom det var mässa fick vi givetvis lite mässerbjudanden vilket i detta fallet blev en 19 tums LCD tv med inbyggd DVD och en parabol, kommer bli uppskattat av barnen inte minst.
I den husvagnen vi har nu tar vi alltid med oss vår sovrumstv, kopplar ihop den med Oscars bärbara DVD med hundra sladdar och vill vi kolla på tv får vi leta i 2 dygn för att hitta någn vettig kanal som allt som oftast blir typ ettan eller tvåan. Nu kommer vi ta med oss Viasat dekodern hemmifrån och vips så kommer vi ha alla 100 kanaler vi har hemma även där, toppen för morgonpigga barn med morgontrötta föräldrar.

Bästämde att vi inte ville ha den förrän i april 2010 så nu ska vi åka upp med vår husvagn på onsdag och sedan är det bara hem och vänta på leverans, känns nästan som att vänta på en liten bebis:)
Detta kommer bli så bra, utrymmet i vår nuvarande vagn är minimalt med 6 personer och med det nya förtältet på hela 3,5 meter kommer vi leva i lyx under semestern.

Gick tyvärr inte att låna bilder från Adrias hemsida men hittade en likadan på blocket, detta är dock en -08 så vissa detaljer är annorlunda, så som att det tex är ett fönste i vår dörr, viktigt viktigt:)





Kramar

Kommentarer
Postat av: Dorothea - Tvillingmamma & Gravid

Hallå.

Ja är ju i Vås dem har ändrat nu, men här hos oss är det tydligen inte ändrat än.

Vi får blöjor, lunch och 15-20 h per vecka. Lite olika berorende på vart man är.

Samt betalar bara för 11 mån.



Men ja, det lär väl ändras när som helst.

Jag tycker det är riktigt Dåligt men det är ju som det är =) Ja verkar vara så i större kommuner så klart det kommer hit också!



Nej det känns lite stressigt att dem bara får vara där i sådant fall i 3 h. Phu.

I vås har dem inte satt nå tider iaf, och lät inte som om Sala skulle göra det ifall dessa sparkrav skulle börja gälla här nu också. Men eftermiddag är ju inte okej att ha dem där såklart.

Men evrkar som om en fröken kommer gå iväg med "deltidsbarnen" under lunch - så dem behöver inte gå hem kl 11.00 bara för att dem ska äta då!

Turen.

Jag vill nämligen ha dem där mellan 9-12 eller 10-13 så vi får väl se vad jag får. Dem verkar ha lite förståelse för mig just för tillfället så vi hoppas väl på att det håller i sig ;)

2009-09-14 @ 16:56:18
URL: http://theans.blogg.se/
Postat av: Ana

Ojojoj, vilken skönhet...jag hade med gärna velat ha en sådan..men, men...allt handlar ju om pengar...



Kramis

2009-09-14 @ 18:53:01
URL: http://friskisense.blogg.se/
Postat av: Mamma Russin

hej gumman..

GRATTIS till er.. :) förstår att ni är superglada.. jag tyckte ju att den ni har var toppen fin, men lite mera plats tackar man ju inte nej till, hihi...



KRAM vännen..

2009-09-14 @ 22:34:11
URL: http://enburkrussin.se
Postat av: Ante

Grattis till vagnen! Vi har just bokat en lika dan som vi tänker vintercampa i. Hälsningar från Skellefteå!

2009-09-16 @ 20:06:49
Postat av: Sessan ☆

GRATTIS!! Jag är väldigt nyfiken på Adria & vi skulle varit på mässan förra helgen men jag var för dålig.... Ingen sorg insåg vi för vi har ju en Knaus Royale 780 -08 modell & inga planer om att byta ut den direkt. Men mys titta ville man ju gärna gjort ;D



Du frågade om vårt tält djup. Vårt tält är 3 meter djupt & räcker i mängder egentligen. Med den längden på vår vagn & den ni beställt så blir det otroligt med plats.

Däremot kommer vi när vi beställer helårs tält välja 3,5 m djup på grund av att vi inte tar full längd på det utan 6,5. Tält taket kommer dock beställas med tanke med full vagn längd så vi får som en liten över byggd terass ;D



Skönt med massa plats & fasta säng platser!!



Gläd er!! Föresten var din blogg super fin, här kommer jag trivas ;)



Kram & njut helgen, snart skall vi börja ta ner förtältet....

2009-09-19 @ 09:54:48
URL: http://sessanochprinsessan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0