Lämnade

Många avsked har det blivit nu på morgonen, först 3 små trötta barn på dagis, var inga problem med Moa och Alexander men Elliot hade nog gärna följt med mig hem igen, han var så orolig att vi inte ksulle komma och hämta honom stackaren. Men efter försäkran om att pappa inte ksulle glömma bort att göra det så sprang han in till de andra barnen. Det är ju trots allt över 2 veckor sedan dom var där sist så de e klart det är en lite omställning.

Sen var det dax att köra vidare för att lämna av Oscar på skolan, inga konstigheter där inte, han tycker nog det mest är skönt att ha kommit in i de vanliga rutinerna igen. Det tråkiga är att jag helt glömt bort att ändra tiderna på fritids så han får gå hem själv i dag när han slutar, måste verkligen ordna med det i morgon så han får vara kvar på fritids på måndag och tisdag då jag jobbar. Visst han har pappa som sover hemma men endå, det blir en väldigt lång eftermiddag för honom hemma då alla alndra är på fritids.

Sen var det hem igen för att hjämta upp mamma som jag skulle lämna av vid pendeltåget som skulle ta henne in till Göteborg och det det andra tåget som skulle ta henne henne till Jämtland igen skulle av gå 10.02.
Blev en kort visit denhör gången, men hon har endå hunnit umgås med barnbarnen, varit med på kalaset och hunnit hjälpa oss med lite grejor. I lördagsnatt då vi kom hem var kylskåpet fyllt, gräsmattan klippt och alla golvetn dammsugna och torkade, det är LYX!!!

Nu är somsagt ordningn återställd igen, vardagen har tagit sin plats och nu är det några månader av vardagslung framför oss. Eller ja lite roligheter är det förståss.
I helgen tar tex jag och maken husvagnen och åker till Jönköping för at gå på Elmia och husvagnsmässan, helt själva utan barn, ska bli underbart. Barnen har vi lurat på gubbens päron:)

På söndagen blir det fullt upp vi ska hem med husvagnen från Jönköping och samtisigt infinna oss på 2 stycken 3 års kalas under eftermiddagen, lite stressigt men det ska gå!

Nu är det jobb som gäller, men i kväll kommer kort, jag lovar, den som väntar på något gott......

Kramkram

Kommentarer
Postat av: Mamma Russin

men lilla E, trodde han ni skulle glömma honom.. hihi.. gullkillen.. :)



du har en mycket fin mamma gumman.. jag gillade henne massor med..:) så snällt av henne och ha fixat så mycket för er tills ni kom hem.. :) är det hon som varit husvakt?



Hoppas det går och ordna med fritids till O..



kramkram...

2009-09-08 @ 17:03:35
URL: http://enburkrussin.se
Postat av: Emelie

Ja, låter onekligen dyrt.

Gissar att det får dröja ett tag här hemma hos oss.

Inget som kan prioriteras direkt, hihi.

Vilken lyx att komma hem och ha det påfyllt i kylen och sådär, hihi

KRAM

2009-09-08 @ 21:21:49
URL: http://mrsojvindsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0